Bramborová polévka

  • Polévka
  • 40 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Polévka, co pohladí o ohřeje.

    Ingredience pro 4

    • 1-cibule
    • 300g-brambor
    • 50g-žampionů
    • 1-mrkev
    • 1-petržel
    • 50g-hrášku
    • 2 polévkové lžíce-olivového oleje
    • 50g-kapustiček
    • 1- MAGGI bujón s bylinkami Ze zahrádky ZELENINOVÝ
    • nové koření
    • kmín
    • bobkový list

    Postup

    Nadrobno nakrájenou cibulku orestujeme na olivovém oleji. Přidáme kmín, nové koření, bobkový list a celý pepř.

    Když cibulka zesklovatí, přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu, zalijeme studenou vodou a dochutíme MAGGI bujónem s bylinkami Ze zahrádky ZELENINOVÝM. Vaříme asi 10 minut.

    Mezitím si nakrájíme na osminky žampiony a kapustičky a spolu s hráškem vložíme do vývaru. Vaříme dalších deset minut.

    Polévku dle libosti dochutíme česnekem, solí, pepřem a majoránkou.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů