Hovězí tagliatta

  • Hlavní jídlo
  • 25 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Pokrm, který vás dostane!

    Ingredience pro 4

    • 800g-hovězího roštěnce z mladého býka
    • polníček
    • 3pl-olivového oleje
    • 20g-oliv
    • 20g-sušených tomatů
    • bylinky
    • sůl
    • pepř

    Postup

    Hovězí roštěnec očistíme a nakrájíme na stejné steaky, které opepříme a osolíme.

    Maso na olivovém oleji zprudka opečeme na pánvi. Zmírníme intenzitu tepla a dopečeme podle požadovaného stupně propečenosti.

    Olivy a sušené tomaty nasekáme na drobné kousky, vložíme do misky a přidáme k nim nakrájené bylinky a olivový olej.

    Maso servírujeme prokrájené na plátky, přelité směsí ze sušených tomatů a oliv.

    Doplníme lístky polníčku a jako přílohu podáváme celozrnné bagetky.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů