Jehněčí hřbet s polentou a špenátem

  • Hlavní jídlo
  • 30 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Hledáte nápad, jak zpracovat jehněči?

    Ingredience pro 4

    • 800g-jehněčího hřbetu
    • 6 pl-polenty
    • 300g-listového špenátu
    • 600ml -vody
    • hrudka másla
    • sůl
    • pepř
    • 6 pl-olivového oleje
    • 2 stroužky-česneku

    Postup

    Jehněčí hřbet osolíme a opepříme.

    Maso zprudka opečeme na pánvi na rozpáleném oleji.

    Zmírníme intenzitu tepla a dopečeme podle požadovaného stupně propečenosti.

    Výpek z masa zalijeme vodou, trochu zredukujeme a zjemníme máslem.

    Polenta: do vařící osolené vody vmícháme instantní polentu a na mírném ohni provaříme. Na závěr do polenty zašleháme olivový olej.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů