Mořský vlk s bramborovou kaší a sušenými tomaty

  • Hlavní jídlo
  • 30 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Máte rádi ryby? Vyzkoušejte tento recept s mořským vlkem!

    Ingredience pro 4

    • 740g-mořského vlka
    • 40g-sušených tomatů
    • Maggi Bramborová kaše
    • 500ml-polotučného mléka
    • 1 lžička-másla
    • sůl
    • pepř
    • 4 pl-olivového oleje

    Postup

    Čerstvé filety mořského vlka očistíme a nasolíme.

    Z prudka opečeme po obou stranách. Na pánev vkládáme vždy kůží dolu, aby se nám ryba nezkroutila.

    Zmírníme intenzitu tepla a pomalu dosmažíme.

    Bramborovou kaši Maggi připravíme podle návodu, jen ji na závěr zjemníme máslem a přidáme nakrájené sušené tomaty.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů