Pangasius na zelenině

  • Hlavní jídlo
  • 90 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Ryba by něměla chybět v jídelníčku dvakrát do týdne. Tak si ji pojďme připravit!

    Ingredience pro 4

    • 600g-filet z pangasia sůl
    • citrónová šťáva
    • sladká paprika
    • 6-mrkví
    • ½ celeru snítka libečku
    • 1-pórek
    • 2-lžíce másla
    • 100ml-vody na podlití
    • 1 kostka-MAGGI bujónu s bylinkami

    Postup

    Filety osolíme a pokapeme citronovou šťávou a lehce poprášíme paprikou.

    Zeleninu očistíme a nakrouháme, společně smícháme v pekáčku i s usekaným libečkem a pórkem.

    Polovinu směsi odejmeme, druhou necháme v pekáčku pekáčku. Do pekáčku poklademe rybí filety a celé přikryjeme druhou polovinou zeleninové směsi

    Podlijeme vodou, ve které jsme rozpustili MAGGI bujón s bylinkami Ze zahrádky ZELENINOVÝ, přidáme máslo a dáme péct pod pokličku na 180 °C (cca 45 min).

    Podáváme s vařeným bramborem.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů