Ředkvičková polévka

  • Polévka
  • 30 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Zkuste zajímavou obměnu zeleninové polévky. Pro nedělní oběd jako stvořená!

    Ingredience pro 4

    • 1/4litru-nízkotučného mléka
    • 2 polévkové lžíce-špaldové mouky
    • 2 svazky-ředkviček
    • pažitka
    • Maggi Harmonie chuti
    • sůl
    • pepř
    • 1 litr-vody
    • 2polévkové lžíce-olivového oleje
    • 1-žloutek

    Postup

    Z olivového oleje a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou a za občasného míchání uvedeme do varu a jíšku provaříme.

    Potom přilijeme mléko, opět povaříme, osolíme, opepříme, dochutíme Maggi Harmonií chuti a do polévky vmícháme hrubě nastrouhané ředkvičky i se slupkami.

    K tomu přidáme žloutek rozmíchaný v troše mléka a posypeme jemně nakrájenou pažitkou.

    Odstavíme z plotny a podáváme.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů