Rizoto a la španělská paella

  • Hlavní jídlo
  • 40 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Závan moře a drinku sangria u vás doma.

    Ingredience pro 4

    • 500g-kuřecího masa
    • 40g-slávek
    • 60g-rybího masa
    • 2-papriky
    • 2-oloupaná rajčata
    • sůl
    • pepř
    • 1-cibule
    • kurkuma
    • 1 balení - Maggi Karpatský čirý bujón
    • 400g-rýže dlouhozrnné
    • 0,8 l-vody

    Postup

    Na olivovém oleji v hrnci orestujeme kuřecí maso, slávky a rybí maso.

    Nakrájíme obě papriky na proužky, oloupaná rajčata na kousky a cibuli na hrubo. Vše po chvíli přidáme na pánev.

    Necháme restovat asi dvě minuty. Poté přidáme kurkumu, propranou rýži. Vše promícháme a zalejeme vodou s kostkou Maggi Karpatského čirého bujónu.

    Podle chuti osolíme nebo okořeníme pepřem. Za občasného míchání přivedeme k mírnému varu a vaříme pod pokličkou asi 5 minut.

    Polohustou směs pak z hrnce přelijeme do zapékací mísy a v troubě předehřáté na 170-180 stupňů Celsia zapékáme cca 30 minut.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů