Slepičí polévka

  • polévka
  • 140 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Nechce se překvapit silou vývaru.

    Ingredience pro 4

    • Kuřecí maso na polévku (křídla, hřbet z jednoho kuřete)
    • 1 kostka-Maggi Extra silného slepičího bujónu
    • 350g-zeleniny na polévku (mrkev, celer, petržel, kukuřice, pórek, hrášek)

    Postup

    Do hrnce nalijeme vodu a osolíme ji. Vložíme do ní kuřecí maso a přivedeme k varu. Když se voda začne vařit, snížíme teplotu a na mírném ohni vaříme asi dvě hodiny doměkka.

    Měkké maso vyjmeme z polévky, maso obereme, pokrájíme a necháme stranou. Vývar přivedeme znovu k varu a vhodíme kostku Maggi Extra silného slepičího bujónu. Do polévky přidáme nadrobno pokrájenou zeleninu a uvaříme ji doměkka.

    Maso vrátíme do polévky.

    Nudle uvaříme v osolené vodě a před podáváním je vmícháme spolu s petrželkou do polévky.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů