Šťavnaté kuřecí řízky

  • Hlavní jídlo
  • 40 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Milovníci hub a kuřecího masa slyšte!

    Ingredience pro 1

    • 4-kuřecí řízky
    • 120 g-žampionů
    • 1 polévkové lžíce-slunečnicového oleje
    • 2 dl-smetany na vaření (12 % tuku)
    • kari koření
    • 1-cibule
    • 1 kalíšek-Maggi Gurmánského kuřecího bujónu

    Postup

    Kuřecí řízky omyjeme a osušíme. Žampíony nakrájíme na čtvrtky.

    Rozpálíme pánev a opékáme maso na oleji do zlatova, přidáme nasekanou cibuli.

    Přidáme žampiony krájené na čtvrtky a kari koření podle vlastní chuti. Podlijeme malým množstvím vody a vše krátce orestujeme.

    Ochutíme Maggi Gurmánským kuřecím bujónem. Poté zalijeme smetanou, kterou vyvaříme do konzistence omáčky.

    Servírujeme kupříkladu spolu se zelenými fazolkami.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů