Steak z tuňáka se zeleninovým salátem

  • Hlavní jídlo
  • 20 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Máte chuť na lehkou a chutnou večeři? Zkuste steak z čerstvého tuňáka.

    Ingredience pro 4

    • 600g-steaku z tuňáka
    • 400g-ledového salátu
    • 8-chřestů
    • 8-řekviček
    • 2-rajčata
    • sůl
    • pepř
    • máslo

    Postup

    Steak z tuňáka prudce opečeme z každé strany a při otočení přidáme kousek másla.

    Dále již postupujeme podle požadovaného stupně propečení.

    Po opečení steaky necháme ještě 3-5 minut odpočinout.

    Tuňáka podáváme s míchaným salátem z chřestu, ředkviček a rajčat.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů