Tyrolské knedlíčky

  • chuťovka
  • 30 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Jak na netradiční vývar? Přidejte tyrolské knedlíčky!

    Ingredience pro 1

    • 200 g-bílého pečiva
    • 50 g-cibule
    • sekaná zelená petrželka
    • 50 g-másla
    • 250 ml-mléka
    • 1-vejce
    • sůl
    • 150 g-vařeného uzeného masa nebo slaniny
    • 60 g-polohrubé mouky

    Postup

    Pečivo nakrájené na malé kostičky osmahneme na másle s cibulkou a dáme do mísy.

    Přidáme jemně nakrájené uzené maso, petrželku a mouku.

    Mléko promícháme s vejcem a nalijeme do mísy. Opatrně promícháme, směs necháme asi 5 minut odpočinout.

    Ze směsi vytvarujeme malé knedlíčky, asi 1 cm.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů