Vepřová rolka plněná čerstvým špenátem

  • Hlavní jídlo
  • 40 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Lahodná vepřová rolku plněná špenátem a smetanou. To musíte zkusit!

    Ingredience pro 4

    • 950g-očištěné vepřové panenky
    • 250g-čerstvého špenátu
    • 2-stroužky česneku
    • 3-polévkové lžíce olivového oleje
    • kousek másla
    • špetka kmínu
    • 1-kostka Maggi

    Postup

    Z masa vytvoříme velkou placku, kterou osolíme a opepříme.

    Odřezky z masa rozmixujeme se smetanou, osolíme a opepříme.

    Na olivovém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme nadrobno natrhaný, propláchnutý a osušený čerstvý špenát, prolisovaný česnek, sůl a pepř.

    Rozmixovanou směsí potřeme plát masa. Špenát rozložíme na maso, srolujeme a ovážeme nití.

    Do pekáče vymazaného máslem vložíme rolku, kterou ještě posypeme kmínem. Pečeme 45 min. v troubě předehřáté na 200 °C.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů