Vepřové ragú s krémovou kedlubnou

  • Hlavní jídlo
  • 30 minut přípravy
  • 24. 6. 2018
  • Tým Plus Pro Vás
  • Nechte se unést šťavnatým vepřovým se smetanovým závojem!

    Ingredience pro 1

    • 800g-očištěné vepřové panenky
    • 2-cibule
    • 2-kedlubny
    • 1-pórek
    • 6 polévkových lžic-12% smetany
    • sůl
    • pepř
    • provensálské koření
    • 5 polévkových lžic-olivového oleje
    • 1-kostka Maggi Šťávy k vepřovému masu

    Postup

    Vepřovou panenku očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Maso osolíme a opepříme.

    Na pánvi rozehřejeme olivový olej a zprudka orestujeme tak, aby šťáva zůstala uchována uvnitř.

    Poté oheň ztlumíme a kostičky dopečeme.

    Do výpeku z masa přilijeme vodu a necháme v ní rozpustit Maggi Šťávu k vepřovému masu.

    Poté přihodíme nakrájený pórek, kedlubnu a cibuli.

    BMI index

    BMI kalkulačka s kalkulátorem doporučeného
    příjmu kalorií a ABSI kalkulačkou

    spočítejte si bmi index
    Tým Plus Pro Vás
    Tým Plus Pro Vás
    S radostí až do mobilů