Grilovaný filet z pangase s bazalkovým olejem

Grilovaný filet z pangase s bazalkovým olejem

Tým Plus pro Vás

Ingredience pro 4 osoby: 640 g pangase, ½ svazku bazalky, 8 pl olivového oleje, špetka Maggi Harmonie chuti, 1 stroužek česneku, pepř, citron

Pangase očistíme a naporcujeme na stejné filety, které osolíme a pokapeme citronem. Vložíme na rozpálený gril na 4-6 minut. Po dohotovení potřeme filet pangase bazalkovým olejem který jsme vytvořili rozmixováním bazalky, olivového oleje a česneku dochucené špetkou Maggi Harmonie chuti. Podáváme se salátem.

Doba přípravy: 15 minut

Nutriční hodnoty na jednu porci:

% GDA

Energie

1541

kJ

19

%

371

kcal

Bílkoviny

24,9

g

50

%

Sacharidy

1,2

g

0

%

- z toho cukry

0,2

g

0

%

Tuky

29,6

g

42

%

- z toho nasycené mastné kyseliny

4,8

g

24

%

Vláknina

0,2

g

1

%

Sodík

0,8

g

33

%