Mořský vlk s bramborovou kaší a sušenými toma

Mořský vlk s bramborovou kaší a sušenými toma

Tým Plus pro Vás

Ingredience pro 4 osoby: 740 g mořského vlka, 40 g sušených tomatů, Maggi Bramborová kaše, 500 ml polotučného mléka, oříšek másla, sůl, pepř, 4 pl olivového oleje

Čerstvé filety mořského vlka očistíme, nasolíme a rybu vždy vkládáme na pánev kůží dolu, aby se nám ryba nezkroutila. Zprudka opečeme po obou stranách. Zmírníme intenzitu tepla a pomalu dosmažíme. Bramborovou kaši Maggi připravíme podle návodu, jen ji na závěr zjemníme máslem a přidáme nakrájené sušené tomaty.

Doba přípravy: 30 minut

Nutriční hodnoty na jednu porci:

% GDA

Energie

1966

kJ

23

%

469

kcal

Bílkoviny

41,1

g

82

%

Sacharidy

31,5

g

12

%

- z toho cukry

8,5

g

9

%

Tuky

19,3

g

28

%

- z toho nasycené mastné kyseliny

5,3

g

26

%

Vláknina

2,4

g

10

%

Sodík

0,7

g

29

%