Salát s krevetami a tofu

Salát s krevetami a tofu

Tým Plus pro Vás

Ingredience pro 4 osoby: 16 čerstvých krevet, 400 g tofu natural, 200 g rukoly, 120 g polníčku, 2 pl balsamico dresingu, sůl, pepř, 6 pl olivového oleje

Krevety očistíme a zbavíme střívek. Poté krevety orestujeme na olivovém oleji. Tofu nakrájíme na kousky. Přidáme rukolu a polníček. Vše zamícháme a přidáme dresing z balsamika a olivového oleje. Podle chuti osolíme a opepříme.

Doba přípravy: 10 minut

Nutriční hodnoty na jednu porci:

% GDA

Energie

1186

kJ

14

%

285

kcal

Bílkoviny

17,9

g

36

%

Sacharidy

5,8

g

2

%

- z toho cukry

2,9

g

3

%

Tuky

20,8

g

30

%

- z toho nasycené mastné kyseliny

2,9

g

15

%

Vláknina

1,5

g

6

%

Sodík

0,3

g

12

%