Ochutnejte tradiční Slovenské polévky!

Ochutnejte tradiční Slovenské polévky!

Carpathia, to je slovenská značka lahodných polévek s dlouholetou tradicí. Ochutnejte unikátní receptury i vy!

To, že polévka je grunt, víme asi všichni. Někdy však nemáme tolik času, abychom si čerstvou polévku uvařili. Přesně pro tyto chvíle jsou tady polévky Carpathia. Polévky a bujóny se vyrábí ve slovenském závodu Prievidza, jehož kořeny sahají až do roku 1875, kdy fungoval jako pálenice a továrna na zpracování léčivých bylin. Dehydrované polévky se v závodu začaly vyrábět zhruba po druhé světové válce. Od té doby Carpathia pomáhá slovenským hospodyňkám zkrátit vaření.

Výrobky Carpathia jsou z kvalitních surovin šité na míru tradiční slovenské chuti, a proto jsou oblíbené už desítky let. Jistě si vzpomenete na tradiční francouzskou polévku s mušličkami, oblíbenou ve škole i na dětských táborech. Představte si, že tato lahodná polévka byla vymyšlena již v roce 1971.

Nyní i vy můžete ochutnat tuto tradiční slovenskou recepturu. Připravili jsme pro vás soutěž, ve které můžete polévky Carpathia vyhrát. Stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku.

Tato soutěž už skončila.

Výherci:

KAREL MATYSÍK

Marie Medková

ROMAN MATYSÍK

Josef Kubelka

Karel Medek

Miroslava Marková

Jana Holková

Petr Zborník

Michal Voska

JAN WALIGÓRA