Sort by
Sort by

Zlepšování našich výrobků

Přírodní složky

Spotřebitelé chtějí znát obsah potravin, které kupují. Nové trendy v oblasti zdraví dále zvýšily poptávku po transparentnosti, autenticitě a vyšší kvalitě surovin. Proto se neustále snažíme zjednodušovat seznamy složek a vyhýbat se umělým příchutím i barvivům v našich výrobcích.

Snížení obsahu cukru, sodíku a tuku

Snížení obsahu cukru, sodíku (soli) a nasycených tuků v našich potravinách a nápojích a odstranění všech trans-mastných kyselin z částečně hydrogenovaných olejů je základem našeho závazku poskytovat nutričně lepší a chutnější potraviny. Postupným snižováním obsahu těchto živin pomáháme předcházet zdravotním problémům a nepřenosným nemocem.

Reformulace/Inovace (2 příklady z minulosti – JOJO -30 % cukru, Nesquik Abeceda, Garden Gourmet)

 

Zpět na začátek