Nezáleží na tom, jestli máte roky pracovních zkušeností, nebo jste právě dokončili školu, Nestlé vám dokáže nabídnout pracovní příležitost. Tady můžete vyhledávat pracovní pozice.
Zlepšování našich výrobků
Přírodní složky
Spotřebitelé chtějí znát obsah potravin, které kupují. Nové trendy v oblasti zdraví dále zvýšily poptávku po transparentnosti, autenticitě a vyšší kvalitě surovin. Proto se neustále snažíme zjednodušovat seznamy složek a vyhýbat se umělým příchutím i barvivům v našich výrobcích.
Snížení obsahu cukru, sodíku a tuku
Snížení obsahu cukru, sodíku (soli) a nasycených tuků v našich potravinách a nápojích a odstranění všech trans-mastných kyselin z částečně hydrogenovaných olejů je základem našeho závazku poskytovat nutričně lepší a chutnější potraviny. Postupným snižováním obsahu těchto živin pomáháme předcházet zdravotním problémům a nepřenosným nemocem.
Reformulace/Inovace (2 příklady z minulosti – JOJO -30 % cukru, Nesquik Abeceda, Garden Gourmet)